Besteld voor 12.00 uur = Dezelfde werkdag verzonden
Bestelling vanaf 35,- (BE vanaf 75,-) = Gratis bezorgd
Recht op retourneren = 30 dagen
Bereikbaarheid via mail/ WhatsApp = 24/7

Post wax (nabehandeling) producten

  • Geen producten gevonden

Sluit elke waxbehandeling af met nabehandeling. Verzorg de huid optimaal, Vertraag de haargroei, Voorkom huiduitslag en laat mogelijke huidirritatie snel verdwijnen.

Holiday Post of After Wax, de ideale nabehandeling

Post wax of After waxproducten gebruik je direct als nabehandeling na het ontharen. zoals de verzorgende after wax olie, dit kalmeert de huid direct en zorgt voor een snel herstel na het waxen.

 

After wax oil

After wax oil is een perfecte nabehandelingsolie die je direct na het ontharen gebruikt om de huid een verzorgende en verzachtende nabehandeling te geven. De After wax oil laat jouw huid of de huid van jouw klanten snel herstellen en het vermindert eventuele roodheid van het waxen.
 

Wil je meer bieden dan een standaard behandeling?

Maak dan je behandeling extra compleet door het inmasseren van after wax cream. Je sluit de behandeling in jouw salon als het ware af met een extraatje voor je klant. 
 
Je kunt kiezen uit:
  • Holiday After wax cream met Aloe Vera
  • Holiday After wax cream met Tea trea oil.
Beide after wax creams zijn goed voor de huid. Hierdoor kan je huid of die van jouw klanten sneller herstellen. Bovendien voelt de huid direct zijdezacht aan en geeft het een prachtige gezonde glans.