Besteld voor 12.00 uur = Dezelfde werkdag verzonden
Bestelling vanaf 30,- (BE vanaf 75,-) = Gratis bezorgd
Recht op retourneren = 30 dagen
Bereikbaarheid via mail/ WhatsApp = 24/7

La Femme Nagelvijl 120 / 320

Terug naar overzicht

2,40

Breng nageltips in vorm en werk oneffenheden weg

Lees de volledige productomschrijving

  • Artikelcode: PLPILF34

Directe checkout

  • Op voorraad
  • Besteld voor 12.00 uur = Dezelfde werkdag verzonden
  • Bestelling vanaf 30,- (BE vanaf 75,-) = Gratis bezorgd
  • Recht op retourneren = 30 dagen
  • Bereikbaarheid via mail/ WhatsApp = 24/7

Productomschrijving

Nagelvijl 120 /320 voor de prof.

La Femme Nails dubbelzijdige Nagelvijl 180/320 voor de professional is geschikt voor het professioneel vijlen van natuurlijke en gemodelleerde nagels. De zijde van de vijl met 180 grit gebruik je bijvoorbeeld om aangebrachte nageltips in vorm te brengen. De andere zijde van de vijl heeft een fijne grit 320 grit deze hanteer je om oneffenheden, ribbels en verkleuringen eenvoudig weg te werken en de vrije rand van natuurlijke nagels in vorm te brengen.

 

Heb je de juiste La Femme nagelvijl?

La Femme Nagelvijlen zijn onmisbaar gereedschap voor de nagelstylist Professionele vijlen van La Femme professionel zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en vormen met verschillende soorten grit (korrel).

Met de La Femme nagelvijlen kun je elke Nagel op de juiste lengte brengen, in de juiste vorm shapen en/ of polijsten. Voor het bewerken van de nagels kies je het juiste grit of korrelgrofheid. Hoe hoger het aantal grit, des te fijner/ gladder de La femme vijl is. Hoe lager het aantal des te grover de korrel is. Je kunt ook kiezen voor een twee- of vierzijdige vijl met op iedere zijde een andere soort grit. Er is volop keuze in La Femme Nagelvijlen. Welke professional Nail File voor jou het meest geschikt is hangt af het soort nagels, dat je gaat bewerken en wat je met de vijl wilt bereiken.

 

 

La Femme nails dubbelzijdige nagelvijl verkrijgbaar in verschillende vormen, passend bij de werkmethode van de professional.