Besteld voor 12.00 uur = Dezelfde werkdag verzonden
Bestelling vanaf 30,- (BE vanaf 75,-) = Gratis bezorgd
Recht op retourneren = 30 dagen
Bereikbaarheid via mail/ WhatsApp = 24/7

La Femme NAGELVIJL zebra driehoekig, 100/180

Terug naar overzicht

1,20

NAGELVIJL zebra 100/180 is een driehoekige professionele Nagelvijl voor gebruik met verschillende vijl en modelleertechnieken.

Lees de volledige productomschrijving

  • Artikelcode: PLPILF24

Directe checkout

  • Op voorraad
  • Besteld voor 12.00 uur = Dezelfde werkdag verzonden
  • Bestelling vanaf 30,- (BE vanaf 75,-) = Gratis bezorgd
  • Recht op retourneren = 30 dagen
  • Bereikbaarheid via mail/ WhatsApp = 24/7

Productomschrijving

Nagelvijl Zebra driehoekig 100/180, grof / halfkorrelig.

La Femme's Nagelvijl Zebra is een driehoekige vijl, voor professioneel gebruik. Nagelvijl Zebra is qua structuur grof / halfkorrelig. De grit van deze driehoekige vijl is 100-180 en wordt gebruikt voor het professioneel verkorten van nageltips, Acryl Nagels en Gel Nagels. Of het in de vorm vijlen van deze nagels. Dit is de meest verkochte nagelvijl.

 

> Heb je de juiste La Femme nagelvijl?

La Femme Nagelvijlen zijn onmisbaar gereedschap voor de nagelstylist Professionele nagelvijlen van La Femme professionel zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en vormen met verschillende soorten grit (korrel). Met de La Femme nagelvijlen kun je elke Nagel op de juiste lengte brengen, in de juiste vorm shapen en/ of polijsten. Voor het bewerken van de nagels kies je het juiste grit of korrelgrofheid. Hoe hoger het aantal grit, des te fijner/ gladder de La femme nagelvijl is. Hoe lager het aantal des te grover de korrel is. Je kunt ook kiezen voor een twee- of vierzijdige nagelvijl met op iedere zijde een andere soort grit. Er is volop keuze in La Femme Nagelvijlen. Welke professionele Nagelvijl voor jou het meest geschikt is hangt af het soort nagels, dat je gaat bewerken en wat je met de nagelvijl wilt bereiken.

 

La Femme nagelvijl, verkrijgbaar in verschillende vormen, passend bij de werkmethode van de professional.

 

NAGELVIJL zebra driehoekig, 100/180

Product tags