Besteld voor 12.00 uur = Dezelfde werkdag verzonden
Bestelling vanaf 35,- (BE vanaf 75,-) = Gratis bezorgd
Recht op retourneren = 30 dagen
Bereikbaarheid via mail/ WhatsApp = 24/7

NAILSTYLING

Vind alles voor je Nagelsalon van La Femme Professionel. Ontdek de nieuwste trends in nagels. Ervaar direct het gemak van tijdsbesparende innovaties, alsook de duurzaamheid en het langdurig draagplezier voor tevreden terugkerende klanten.

 • Gel Polish Ultra HD kleuren

  Gel Polish Ultra HD kleuren

  Kies uit meer dan 200 spectaculaire kleuren Gel Polish in Ultra HD kwaliteit. Laat je klanten genieten van de kwaliteit van La Femme Gel Polish met gegarandeerd meer dan 20 dagen draagplezier.

  Toon meer
 • Spheric Acrygel

  Spheric Acrygel

  Ontdek Spheric AcryGel van La Femme Professionel, een revolutionair product, het maakt een perfecte nagelverlenging of nagelreconstructie mogelijk.Verleng nagels eenvoudig en snel met Spheric AcryGel of maak de perfecte nagelreconstructie.

  Toon meer
 • Gel Polish Ultra HD

  Gel Polish Ultra HD

  Toon meer
 • Nagelvijlen

  Nagelvijlen

  Welke Nagelvijlen zoek je? Het aanbod van La Femme Nagelvijlen is uitgebreid. Kies de nagelvijlen die je nodig hebt voor de behandleingen in jouw salon, Er is keuze genoeg....

  Toon meer
 • Salonproducten & Apparatuur

  Salonproducten & Apparatuur

  Bekijk alles Salonproducten & Apparatuur. Vul je voorraad in de Nagelsalon aan met Nailstyling producten als Nailpads, Penselen, Vloeistoffen en Lampen. Denk ook aan Safety producten,zodat jij en je klanten bij het behandelen optimaal worden beschermd.

  Toon meer
 • Nailstyling trainingen

  Nailstyling trainingen

  Toon meer