• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BUILDER BASE (0)

Builder Base maakt kleine nagelverlengingen en nagelreconstructies mogelijk
Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0

BUILDER BASE

Builder Base, de nageltrend van nu

Er zijn twee varianten: HD Builder Base en Fiber Builder Base

 

HD Builder Base

HD Builder BAse is een zeer dikke Building Base. De viscositeit van de HD Builder Base maakt kleine nagelverlengingen en nagelreconstructies mogelijk.

De speciale zelfnivellerende formule van de HD builder base corrigeert en vult oneffenheden op van elke nagel. De nagels worden sterk, resistent en flexibel.  HD Builder Base zorgt voor maximale hechting en duurzaamheid van NSC Gel Polish

Fiber Builder Base

Fiber Builder Base is samengesteld met speciale Glass Fiber en Vitamines, De viscositeit van de Fiber Builder Base maakt kleine nagelverlengingen en nagelreconstructies mogelijk. Je ben hierdoor in staat om een ​​perfecte C-curve te creëren.

De speciale formule verrijkt met vitamine E en Calcium is vrij van schadelijke stoffen en  ontwikkeld om dunne en fragiele nagels te beschermen, te versterken en herstel te stimuleren. De nagels worden sterk en resistent met behoud van een grote flexibiliteit die het risico van breuk minimaliseert.

Dankzij de zeer dikke “self- leveling” consistentie, is het eenvoudig aan te brengen, het corrigeert imperfecties en vult onffenheden op.

Lees meer