• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Spheric Acrygel (19)

Merken
Ontdek Spheric AcryGel van La Femme Professionel, een revolutionair product, het maakt een perfecte nagelverlenging of nagelreconstructie mogelijk.Verleng nagels eenvoudig en snel met Spheric AcryGel of maak de perfecte nagelreconstructie.
Toon 1 - 19 van 19

Spheric Acrygel

Spheric AcryGel, revolutionair in Nagels!

Spheric AcryGel van La Femme Professionel is een revolutionair, het maakt een perfecte nagelverlenging of nagelreconstructie mogelijk.

  • Verleng nagels eenvoudig en snel met Spheric AcryGel of maak de perfecte nagelreconstructie.

  • Maak het jezelf gemakkelijk, Spheric AcryGel is direct klaar voor gebruik

  • Vindt voor ieder nagelbed een passende kleur Spheric is verkrijgbaar in 6 kleur nuances.

  • Vorm ongelimiteerd de gewenste vorm, dankzij de dichte en uniforme consistentie van de AcryGel kan Spheric langere tijd worden gevormd.

  • Ervaar de geurloze formule van Spheric die vrij is van schadelijke stoffen

  • Maak de nagel sterker, en ervaar het verschil Acrylgel is flexibeler en lichter dan traditionele Acryl nagels en/ of Gel Nagels.

  • Geniet van een volledig natuurlijk effect en een zeer duurzame nagelverlenging of constructie die meer dan 21 dagen blijft zitten.

Spheric, licht en comfortabel

La Femme Spheric ™ AcryGel heeft een lichtere structuur dan zowel acryl nagels als die van traditionele gel nagels, wat de nagelreconstructie of verlenging een gevoel van totaal natuurlijk gevoel geeft.

 

Sterker en Flexibeler

De speciale formulering van Spheric AcryGel  maakt de nagel sterker dan traditionele gel nagels en flexibeler dan acryl. Het resultaat is een zeer lange levensduur van meer dan 21 dagen. Dankzij een superieure hechting zonder schilfering en een zeer hoge kras- en stootbestendigheid

 

Vrij van schadelijke stoffen

Spheric ™ AcryGel kan in volledige vrijheid en veiligheid worden verwerkt. Spheric is vrij van onaangename geuren en schadelijke stoffen (7-Free) en het produceert geen vluchtige stof tijdens het aanbrengen, Daarmee is dit product ideaal voor gebruik in de nagelsalon.

Lees meer