Besteld voor 12.00 uur = Dezelfde werkdag verzonden
Bestelling vanaf 35,- (BE vanaf 75,-) = Gratis bezorgd
Recht op retourneren = 30 dagen
Bereikbaarheid via mail/ WhatsApp = 24/7

Betaalmethoden

Betaalmethoden naar keuze 

Kies uit verschillende betaalmethoden. In onze shop kom je bij het bestellen en afrekenen direct in beveiligde HTTPS omgeving terecht.

De S van HTTPS staat voor Secure oftewel een extra veilige omgeving. Let daarbij ook altijd op het slotje boven in de adresbalk!

Betaalmethoden - Hoe kan ik betalen?

Wanneer je de bestelling compleet hebt ingevoerd, dan kun je de inhoud van je winkelwagen afrekenen. Je komt dan terecht in scrollbaar scherm: het betaalscherm. Stap voor stap wordt daar toegelicht wat je kunt doen en uit welke opties je kunt kiezen. Onze betaalmethoden zijn uitgebreid en extra beveiligd. Je kunt kiezen uit verschillende online betaalmethoden, zowel vooraf als achteraf betalen is een optie, de keuze is aan jou.

betaalmethoden - Hoe kan ik veilig betalen?

Dat kan uiteraard op de door jouw gekozen manier in het betaalscherm, let daarbij altijd op het slotje in de adresbalk. als dat er niet bij staat kan er iets mis zijn met de website! Bel ons eventueel bij vragen over het betalen.
Zodra de betaling is voldaan krijg je daarvan bericht en gaan wij de order klaarzetten, we verpakken jouw bestelling en deze wordt zo speodig mogelijk aan je verzonden, ook daarvan krijg je een e-mail.

Betaalmethode: BANKOVERSCHRIJVING

Je kunt ook vooraf overschrijven per bank. Je ontvangt direct na het plaatsen van je online bestelling een bevestiging per e-mail. In deze e-mail staan de benodigde gegevens, gegevens die je nodig hebt om de betaling per bank te kunnen voldoen.

Let op! door betaling per bank kan de bezorging van je bestelling tot enkele dagen vertraagd worden, dit omdat wij de bestelling gaan verzenden zodra de betaling is bijgeschreven op ons bankrekening nummer. Je ontvangt bericht zodra de betaling binnen is en de track en trace code zodra de bestelling wordt verzonden ook weer per e-mail. Betaalmethode: via Afterpay 

Betaal na ontvangst van uw bestelling via AfterPay – Digitale Factuur (Nederland & Belgie) AfterPay voert voor Beauty Box Cosmetics het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij ons betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay.

Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Het minimale bedrag voor een bestelling die je kunt betalen met Afterpay is 25 Euro. Is je order onder dat bedrag dan komt deze optie niet voor in het betaalscherm. 

Door de hoge kosten van afterpay zijn wij genoodzaakt om Euro 2,75 per bestelling te berekenen voor de administratiekosten bij Afterpay.

 

Betaalmethoden - Beauty Box Cosmetics