top of page
_a55c0be9-8f4f-4e1a-a169-74deade1acf7.jpg

Salonrichtlijnen
                  Beauty Box Salon

Ontdek onze Praktische Salonrichtlijnen voor een Optimaal Bezoek!

Bij Beauty Box Salon streven we ernaar om jou een onvergetelijke en hoogwaardige ervaring te bieden. Om ervoor te zorgen dat je behandeling soepel en plezierig verloopt, hebben we enkele positieve richtlijnen opgesteld. Lees verder voor een overzicht van wat je kunt verwachten tijdens je bezoek:

Onze praktische salonrichtlijnen voor een optimaal bezoek

 1. Afspraak en Annulering:

  • We werken uitsluitend op afspraak, wat ons in staat stelt jouw behandeling persoonlijk af te stemmen.

  • Mocht je een afspraak moeten wijzigen of annuleren, doe dit dan ruim van tevoren. Bij annulering binnen 48 uur brengen we een bescheiden bedrag van 20 euro in rekening voor de gereserveerde tijd. 

 2. Tijdige Aankomst:

  • We waarderen jouw tijd en die van onze andere klanten. Als je meer dan vijftien minuten te laat arriveert, moeten we helaas je afspraak verzetten om de kwaliteit van de behandeling te waarborgen. De gereserveerde behandeltijd brengen we in rekening.

 3. Betalingsopties:

  • Om jouw gemak te garanderen, accepteren we zowel contante als pinbetalingen. Betalingen dienen in de salon te worden voldaan.

 4. Optimale Behandelomstandigheden:

  • Voor een optimale hechting van onze kunstproducten en uit hygiënisch oogpunt, verzoeken we vriendelijk om niet te roken, eten of drinken tijdens je behandeling. 

 5. Kwaliteitsgarantie:

  • Wij streven naar de hoogste kwaliteit. Daarom bieden we een garantie van een week op onze behandelingen, mits je de onderhoudstips nauwgezet volgt.

 6. Productvoorbereiding:

  • Voor een vlotte behandeling dienen nagels bij een eerste bezoek vrij te zijn van kunstproducten die elders zijn geplaatst. Extra kosten voor het verwijderen van producten die niet door ons zijn aangebracht, zijn van toepassing.

 7. Hygiëne en Gezondheid:

  • Jouw gezondheid is belangrijk voor ons. Als er schimmel of bacteriën worden geconstateerd, zullen we je adviseren om medische hulp te zoeken en de behandeling uitstellen.

 8. Kindvriendelijke en Ruimtebeperkingen:

  • Vanwege de chemische stoffen en uit respect voor de ervaring van andere klanten, kunnen kinderen helaas niet worden meegenomen naar de salon. We vragen om je begrip hiervoor.

 9. Leeftijdsbeperkingen:

  • We verwelkomen iedereen vanaf 18 jaar graag in onze salon. Vanaf 16 jaar kunnen behandelingen worden uitgevoerd met toestemming van de ouder of voogd.

 10. Focus op Kwaliteit:

  • Om het beste resultaat te bereiken en de behandelervaring te optimaliseren, vragen we je vriendelijk om het gebruik van mobiele telefoons tijdens de behandeling (zoveel mogelijk) te vermijden.

 11. Informatie en Aansprakelijkheid:

  • We vertrouwen op de informatie die je met ons deelt. Houd er rekening mee dat we niet aansprakelijk zijn voor eventuele schade die voortvloeit uit onvolledige informatie.

We kijken ernaar uit om je in onze salon te verwelkomen voor een buitengewone nagelervaring. Jouw comfort, tevredenheid en gezondheid zijn onze prioriteit!

bottom of page