top of page

AcrylGel Treatment

Ervaar de Acrylgel Magic! Klaar om je nagels naar een hoger niveau te tillen? Ontdek de magie van een Acrylgel Treatment en geniet van nagels die zowel sterk als schitterend zijn. Bij Beauty Box Salon bieden we professionele Acrylgel Treatments die je nagels transformeren en je zelfvertrouwen een boost geven.

 

Deze behandeling bestaat uit een korte manicure van de natuurlijke nagels, zoals vijlen van de nagels, het behandelen van de nagelriemen en het aanbrengen van Acrylgel.

 

Optioneel kun je zelfs verschillende kleuren Gel Polish of Nail Art op je Gel Polish Nagels.  Overleg en bespreek jouw wensen.

_fb3ffdcd-a610-43a3-bf9f-6341eca6f1d4_ed
_5f5bd38a-053c-4f47-b1a4-3f97e700d4d0_ed

Wat is een Acrylgel Treatment?

De Acrylgel Treatment is een geavanceerde nagelbehandeling die de voordelen van acryl- en gelnagels combineert. Dit resulteert in nagels die zowel sterk als elegant zijn. De acrylgel wordt na een manicure op de natuurlijke nagel wordt aangebracht en met behulp van UV-licht wordt uitgehard.

 

Het resultaat? Prachtige, duurzame nagels die lang mooi blijven en bestand zijn tegen dagelijkse slijtage.

 

Voordelen van een Acrylgel Treatment

De Acrylgel Treatment biedt talloze voordelen voor nagelliefhebbers. Ten eerste biedt het de stevigheid en duurzaamheid van acrylnagels, waardoor je nagels bestand zijn tegen breken en scheuren. Tegelijkertijd behoudt het de natuurlijke uitstraling van gelnagels, waardoor je kunt genieten van een elegante en verzorgde look. Bovendien heeft acrylgel een flexibiliteit die vergelijkbaar is met de natuurlijke nagel, waardoor het comfortabel aanvoelt.

Hoe verloopt een Acrylgel Treatment

 De Acrylgel Treatment begint met het voorbereiden van de natuurlijke nagel door middel van een manicure. De acrylgel wordt vervolgens zorgvuldig aangebracht en gemodelleerd volgens de gewenste vorm en lengte. Na het aanbrengen wordt de nagel onder een UV-lamp uitgehard, wat zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. Het resultaat is een prachtige set nagels die lang meegaat en wekenlang schittert. Optioneel kun je er een mooie gel polish kleur toevoegen of je kunt kiezen voor een babyboom of Nailart decoraties op een of meerder nagels. 

Na enkele weken kun je door een Acrylgel Touch Up treatment de uitgroei van je natuurlijke nagels aten opvullen en zijn je nagels weer als nieuw. ja natuurlijke nagel groeit intussen door. Bij de Touch up kun je optioneel ook weer een kleur Gel Polish aanbrengen en zo kun je lekker variëren in kleur of nail art.

Waarom kiezen voor Acrylgel Treatment?

De Acrylgel Treatment biedt een scala aan voordelen die het tot een aantrekkelijke keuze maken. Je geniet niet alleen van de duurzaamheid en sterkte van acrylnagels, maar ook van de natuurlijke elegantie van gelnagels. Dit betekent dat je geen compromissen hoeft te sluiten tussen stijl en functionaliteit. Bovendien zijn acrylgelnagels bestand tegen scheuren en afbrokkelen, wat resulteert in een langdurige en mooie nagelverfraaiing.

Wanneer kies je voor een Acrylgel Treatment?

Acrylgel nagels zijn een uitstekende keuze voor verschillende situaties en nagelbehoeften. Hier zijn enkele momenten waarop je kunt overwegen om te kiezen voor acrylgel nagels:

 • Sterke en Duurzame Nagels:

  • Als je op zoek bent naar langdurige nagelverfraaiing die bestand is tegen dagelijkse slijtage, zijn acrylgel nagels een geweldige optie. Ze bieden de stevigheid van acrylnagels en behouden tegelijkertijd de natuurlijke uitstraling van gelnagels.

 • Natuurlijke Look met Stevigheid:

  • Als je de voorkeur geeft aan een natuurlijke uitstraling maar toch sterke nagels wilt, zijn acrylgel nagels ideaal. Ze combineren de flexibiliteit van gelnagels met de sterkte van acrylnagels, waardoor je nagels er mooi uitzien en toch goed beschermd zijn.

 • Speciale Gelegenheden:

  • Voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, feesten of evenementen, kunnen acrylgel nagels je nagels een elegante en gepolijste uitstraling geven die lang meegaat. Je hoeft je geen zorgen te maken over je nagels terwijl je van het evenement geniet.

 • Nagelbijters:

  • Als je een gewoonte hebt van nagelbijten en je natuurlijke nagels verzwakt zijn, kunnen acrylgel nagels helpen om je nagels te versterken en te beschermen tegen verdere beschadiging.

 • Gewenste Nagelvorm en -Lengte:

  • Acrylgel nagels kunnen worden gemodelleerd naar de gewenste vorm en lengte. Als je droomt van langere nagels met een specifieke vorm, kan een acrylgel behandeling je helpen deze look te bereiken.

 • Nagelherstel na Beschadiging:

  • Als je natuurlijke nagels beschadigd zijn door bijvoorbeeld scheuren of breken, kan een acrylgel behandeling helpen om de nagels te herstellen en te versterken.

 • Gemakkelijke Verwijdering:

  • In vergelijking met traditionele acrylnagels kunnen acrylgel nagels gemakkelijker worden verwijderd zonder dat er veel vijlen of schuren aan te pas komt. Dit helpt om de gezondheid van je natuurlijke nagels te behouden.

Het is altijd een goed idee om met onze professionele nagelstylist te spreken voordat je een beslissing neemt. Ze kan je adviseren over welke optie het beste past bij je levensstijl, nagelbehoeften en esthetische voorkeuren.

bottom of page