top of page
Wimperimplantaten

Onderhoudstips

Om langer plezier te hebben van je nagels, brows of extensions is het belangrijk om ze goed te verzorgen en te onderhouden. Daardoor blijft het er ook langer mooi uitzien. Op deze pagina vindt u meer informatie over het dagelijks onderhoud.

Nails

Onderhoudstips voor Je Stralende Kunstnagels: Geniet met Zorg!

 

Wees de Eerste 48 uur Voorzichtig:

Net als met alles nieuws, verdienen je kunstnagels ook wat extra liefde en aandacht in de eerste 48 uur. Geef ze even de tijd om zich comfortabel te nestelen voordat je volop gaat genieten.

Luxe voor Je Nagels:

Je kunstnagels zijn een prachtige aanvulling op je look, dus behandel ze met zachtheid en liefde. Gebruik ze niet als gereedschap, maar koester ze als een waar sieraad.

Dagelijkse Reiniging:

Geef je (kunst)nagels dagelijks een verfrissende reiniging met een zacht nagelborsteltje. Dit houdt bacteriën en schimmels op afstand. Vergeet niet de onderkant van je nagels mee te nemen, maar vermijd scherpe voorwerpen om vuil te verwijderen.

Hydratatie Essentieel:

Een dagelijkse dosis nagelriemolie houdt je kunstnagels flexibel en gehydrateerd. Hierdoor behoud je niet alleen hun glans, maar ook hun duurzaamheid. Langdurig plezier is gegarandeerd!

Bescherming in Stijl:

Als je in aanraking komt met chemische stoffen, schoonmaakmiddelen of intens gekleurde substanties, trek dan je rubberen, latex of vinyl handschoenen aan. Kunstnagels zijn prachtig, maar ze hebben een beetje hulp nodig om stralend te blijven.

 

Groene Vingers?

Bescherm Je Nagels: Graaf je graag in de tuin? Trek dan je handschoenen aan om ongewenste verrassingen zoals lifting en bacteriën te voorkomen. Je kunstnagels zullen je dankbaar zijn!

Zorg Bij Loszittende Nagels:

Een loszittende kunstnagel? Wacht niet, maar repareer het snel om eventuele infecties te voorkomen. Trek, pulk, knip, of vijl de nagel niet zelf. Laat het over aan de professionals om ongemak te voorkomen.

Regelmatige Bijwerking:

Gun je kunstnagels regelmatige verwennerij! Afhankelijk van je nagelgroei is een nabehandeling om de drie à vier weken ideaal. Hiermee houd je je nagels in evenwicht en voorkom je onverwachte breuken. Binnen drie weken is bijwerken ook nog eens voordeliger.

Perfecte Lengte en Lak:

Als je nagels vaak stoten krijgen, zijn ze misschien iets te lang voor je dagelijkse bezigheden. Laat ze met zorg inkorten om ongemak te vermijden. Wanneer je ze zelf wil lakken, vergeet dan niet een beschermende basecoat te gebruiken om verkleuring te voorkomen.

Waarschuwing voor persoonlijke situaties:

Het leven kan soms verrassend zijn! Hormoonschommelingen, medicijnen, zwangerschap en ziektes kunnen van invloed zijn op de hechting van je kunstnagels. Blijf alert op deze factoren en geef je nagels de zorg die ze verdienen.

Bij Beauty Box Salon staan we voor jou klaar om je kunstnagels te laten stralen met de beste zorg en aandacht. Volg onze positieve tips en geniet van een langdurig prachtige nagelervaring!

Brows

Nazorg voor Schitterende GEKLEURDE  Brows: Jouw Weg naar Langdurige Pracht!

Bij ons vertrek je met een zelfverzekerde blik, en we willen dat je die uitstraling zo lang mogelijk behoudt. Om jouw Brows in optimale staat te houden, delen we graag onze eenvoudige en effectieve nazorgtips:

Een Sterke Start:

Geef je prachtige  Brows tot 24 uur na de behandeling wat ruimte. Vermijd contact met water, olie, make-up en crèmes in de nabijheid van je wenkbrauwen. Hierdoor kan de verf perfect hechten en je blik nog langer laten stralen.

 

Tederheid Telt:

Laat je wenkbrauwen met rust en vermijd het wrijven erover. Delicate verzorging is de sleutel tot duurzaamheid. Onze gouden tip? Dep je wenkbrauwen voorzichtig droog na het douchen voor optimale bescherming van de henna verf.

 

De Juiste Producten:

Om de frisse uitstraling van je Brows te behouden, vermijd crèmes en tonics die alcohol of olie bevatten. Kies voor huidvriendelijke producten die jouw brows in topconditie houden.Ze staan in de salon voor je klaar.

Zomersprankeling Bewaren:

We begrijpen dat het in de zomer lastig kan zijn, maar onthoud dat zowel zwembadwater (met chloor) als zout water de intensiteit van je Henna Brows kunnen beïnvloeden. Houd hier rekening mee voor een constante pracht.

 

Met onze deskundige nazorg voor jouw Brows, zorgen we ervoor dat jouw elegante uitstraling behouden blijft. Volg onze positieve tips en blijf stralen, keer op keer!

Hoe lang de HYBRID  op de huid blijft zitten hangt af van je huidtype en lifestyle. Om zo lang mogelijk plezier van je wenkbrauwen te hebben is het advies om zo min mogelijk de wenkbrauwen te reinigen, scrubben, nat maken of gebruik van producten op oliebasis.

 

24 uur na de behandeling:

 • De wenkbrauwen niet nat maken

 • Geen zon(nebank) / overmatige zon

 

Indien mogelijk vermijd zoveel mogelijk:

 • Sauna / zweten

 • Verzorgingsproducten op oliebasis

 • Peeling / scrubs rondom de wenkbrauwen

 • Het aanraken van de wenkbrauwen

Lashes

Luxe Verzorging voor Langdurige Wimperextensions

Bij Beauty Box Salon begrijpen we hoe belangrijk het is om je wimperextensions in topconditie te houden. Met de juiste verzorging blijven je wimpers langer mooi en hoef je minder vaak terug te komen voor een refill. Lees verder voor onze positieve tips over hoe je jouw wimperextensions stralend en weelderig kunt houden:

Duurzaamheid van Wimperextensions:

De levensduur van je wimperextensions wordt beïnvloed door de natuurlijke groeicyclus van je wimpers. Elke wimper doorloopt een cyclus van groeien, rusten en uitvallen gedurende ongeveer 6 tot 8 weken. Aangezien wimperharen in verschillende fasen zitten, kunnen enkele extensions al na een week uitvallen. Over het algemeen is een refill aan te raden na 2 tot 4 weken, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

Verzorgingsgids voor Stralende Wimpers:

 • Liefdevolle Aanraking: Het is van vitaal belang om niet aan je wimperextensions te trekken of eraan te peuteren. Behandel ze met zorg om beschadiging en verstoring van de natuurlijke groei te voorkomen. Mocht je ongemak ervaren, neem dan contact op met je lashstylist voor professionele verwijdering.

 • Olievrije Opties: Vermijd make-up en gelaatsproducten met oliën. Oliën kunnen de lijmverbinding verzwakken en leiden tot verlies van wimpers. Kies voor olievrije producten, inclusief make-upremovers, om de duurzaamheid van je extensions te behouden.

 • Dagelijkse Verzorging: Het lijkt misschien vreemd, maar dagelijks borstelen met een wimperborsteltje bevordert de levensduur van je wimpers. Dit helpt om ze in model te houden en er dag na dag prachtig uit te laten zien.

 • Grondige Reiniging: Reinig je wimpers dagelijks met een milde, watergebaseerde reiniger. Dit verwijdert ophoping van vuil, stof en make-up. Vooral bij het dragen van make-up is regelmatige reiniging cruciaal voor het behoud van gezonde wimpers.

 • Verantwoorde Slaapgewoonten: Probeer op je zij te slapen om druk op de wimpers te minimaliseren. Slapen op je buik kan leiden tot onnodige wimperverlies. Zoek de meest comfortabele positie op je kussen om breuk te voorkomen.

 

Direct na Plaatsing:

 • Vermijd Water en Stoom: Gedurende de eerste 1 à 2 dagen na de plaatsing van je wimperextensions, vermijd direct contact met water en stoom. Verhoogde vochtigheid kan de lijm beïnvloeden en leiden tot snellere uitval van de extensions.

 

Door deze eenvoudige en positieve stappen te volgen, kun je langer genieten van je prachtige wimperextensions. Bij [Salonnaam] staan we klaar om je te helpen met professioneel advies en hoogwaardige verzorgingsproducten voor de ultieme wimperervaring. Stralende wimpers zijn binnen handbereik!

Wax & Sugar

Verzorging na het Waxen: Zo kun je jouw Stralende Huid het beste verzorgen

Na een verkwikkende waxsessie bij Beauty Box Salon is het tijd om jouw huid te koesteren en te verwennen. Volg deze positieve nazorgtips om jouw huid te laten stralen:

Kies voor Comfortabele Kleding:

Geef jouw huid na het waxen de nodige ademruimte door te kiezen voor comfortabele kleding die niet te strak zit. Dit voorkomt ingegroeide haren. Raak de behandelde huid enkel aan met frisgewassen handen voor optimale hygiëne.

Geniet van een Gladde Huid met Zorgzame Peeling:

Voor wie soms last heeft van ingegroeide haren, is regelmatig exfoliëren de oplossing. Start 48 uur na het waxen met milde peelings op de behandelde huid. Zo behoud je jouw huid in al haar stralende glorie.

Omarm Warmte en Koestering:

Gun jouw huid tot 48 uur na het waxen wat rust. Sla hete baden, zonnebanken, sauna's en andere warmtebehandelingen even over. Geef jouw huid ook een sportvrije pauze en bescherm haar met een kwaliteitsvol zonneproduct.

Delicate Tederheid en Verzachting:

Na het waxen kan een verhoogde bloedtoevoer voor lichte jeuk zorgen. Wees lief voor jouw huid en vermijd krabben of hard wrijven, wat irritatie kan veroorzaken. Kies voor zachtheid en geniet van een comfortabel gevoel.

Slimme Productkeuze voor Jouw Stralende Huid:

Vermijd tot 24 uur na het waxen producten met Alpha Hydroxy Zuren (AHA), om mogelijke gevoeligheid en irritatie te voorkomen. Geef jouw huid de kans om te herstellen en te blijven stralen.

Een Frisse Nieuwe Start voor Jouw Huid:

Binnen drie dagen na de waxbehandeling is het ideale moment om te exfoliëren. Ga voor een zachte scrub met een milde korrel of gebruik een zachte sisal handschoen. Scrub de huid twee tot drie keer per week en gun haar een frisse herstart.

 

Een Stralende Eerste Keer bij Beauty Box Salon:

Bij jouw eerste Wax- of Sugarbehandeling kan een lichte roodheid optreden, maar maak je geen zorgen, dit verdwijnt binnen 24 uur. Jouw huid straalt weer snel met hernieuwde energie en frisheid.

 

Volg deze leidraad en omarm een stralende huid na elke Wax of Sugarbehandeling bij Beauty Box Salon. Laat jouw huid genieten van de liefdevolle zorg die zij verdient!

bottom of page