top of page

De salon

Stap binnen in de Beauty Box Salon, waar wij als gepassioneerd team van stylisten klaarstaan om jou een onvergetelijke schoonheidservaring te bezorgen. Ontmoet onze getalenteerde stylisten, Julia en Leonique, twee zussen die samenwerken en hun liefde voor schoonheid delen om jou te laten stralen.

In onze salon geloven we in het omarmen van schoonheid in al haar vormen. Of je nu komt voor een nieuwe set nagels, een henna brow behandeling, of een lashlifting, we streven ernaar om jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken en je zelfvertrouwen te versterken.

In onze Beauty Box Salon combineren we vakmanschap met de nieuwste technieken, de nieuwste apparatuur en hoogwaardige producten. Jouw tevredenheid en welzijn staan bij ons voorop, en we nemen de tijd om naar jouw wensen te luisteren en je persoonlijke aandacht te geven die je verdient.

We heten je van harte welkom in onze sfeervolle salon, waar je kunt ontspannen terwijl wij je in de watten leggen. Laat ons jouw natuurlijke schoonheid naar voren brengen en je een onvergetelijke schoonheidsreis bezorgen. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen en je met ons hartelijke team te laten stralen!

IMG_1860.JPG
IMG_1876.JPG
IMG_1863.JPG
Untitled design-8.png

Hoe het begon..

Historie Beauty Box Cosmetics

Ons verhaal begon in 2008 met de Beauty Box Schoonheidssalon waar Janny schoonheidsbehandelingen uitvoerde.

Door de uitbreiding van de andere werkzaamheden van Beauty Box Cosmetics zoals het geven van trainingen en de groothandel en verkoop van Cosmetics via onze webshop: www.beautybox-cosmetics.nl​ werd de tijd om te behandelen zeer beperkt.

In 2019, startte Leonique met veel enthousiasme haar avontuur in de schoonheidswereld. De salon was destijds gevestigd in het hart van Beilen. 

In 2020, verhuisden we met de salon naar Smalbroek in Beilen, waar we alle behandelingen in de salon bij ons thuis verzorgen. Door deze stap wilden we onze klanten een intieme en persoonlijke ervaring bieden, waarbij ze zich volledig konden ontspannen en genieten van onze hoogwaardige diensten.

Sinds dit jaar werkt Julia zij aan zij met Leonique in Beauty Box Salon. Als zussen hebben we een unieke band en vullen we elkaar perfect aan, wat onze samenwerking extra speciaal maakt. Het is een waar genoegen om onze passie te delen en onze klanten met stralende gezichten te zien vertrekken.

gemanicuurde nagels
bottom of page