top of page

BIAB Treatment

Ontdek hoe de BIAB Treatment jouw nagels kan transformeren en je kunt genieten van sterkere, prachtig verzorgde nagels. Deze behandeling bestaat uit een korte manicure van de natuurlijke nagels, zoals vijlen van de nagels, het behandelen van de nagelriemen en het aanbrengen van BIAB.  

 

Optioneel kun je zelfs verschillende kleuren Gel Polish of Nail Art op je Gel Polish Nagels.  Overleg en bespreek jouw wensen.

_7af9a855-5762-4ddc-99c6-741f201c5120_ed

Wat is een BIAB Treatment?

BIAB, oftewel Builder In A Bottle, is een geavanceerde behandeling die jouw natuurlijke nagels versterkt en verfraait. In tegenstelling tot kunstnagels is de BIAB Treatment een versterkende techniek. Het product dat we tijdens deze behandeling gebruiken, geeft jouw eigen nagels een stevige basis. Je kunt ook termen als Rubberbase en RIAB (Rubber In A Bottle) tegenkomen - allemaal verwijzingen naar deze revolutionaire methode.

 

De BIAB Treatment in Vergelijking met Gel- en Acrylnagels

Uiterlijk gezien zal je nauwelijks verschil merken tussen BIAB-nagels en gel- of acrylnagels. Om het resultaat van de BIAB Treatment in perspectief te plaatsen: na een behandeling zijn BIAB-nagels dikker dan gellaknagels, maar dunner dan acrylnagels. Sommigen noemen de BIAB Treatment zelfs de perfecte middenweg tussen acryl- en gelnagels. Terwijl acrylnagels lang meegaan, kunnen ze beschadigingen veroorzaken bij het verwijderen. Gel Polish of Gellak houdt daarentegen korter, zo'n 2 tot 4 weken. BIAB-nagels bieden het beste van beide werelden - ze blijven lang mooi en zijn tegelijkertijd eenvoudig te verwijderen zonder schade aan je natuurlijke nagels.

 

Combineer de BIAB Treatment met Gel Polish

Hoewel de BIAB Treatment verkrijgbaar is in diverse tinten, is het ook mogelijk om het te combineren met Gel Polish kleur naar keuze.  Dit wordt aangebracht bovenop de met BIAB behandelde nagels voor een extra schitterend effect.

 

De Verwennerij van een BIAB Treatment

Voorafgaand aan de BIAB Treatment wordt je nagelspecialistische behandeling uitgevoerd. Denk aan het verzorgen van de nagelriemen, het netjes inkorten en vijlen van de nagels, het verwijderen van oude nagellak en het grondig reinigen van de nagels. De totale behandeling neemt doorgaans 60 tot 90 minuten in beslag.

 

Geniet van Duurzame Schoonheid

De BIAB Treatment behoudt zijn pracht doorgaans drie tot vijf weken, afhankelijk van je nagelgroei. Wil je deze periode verlengen? Dan is een bijwerking mogelijk. In geval van aanzienlijke beschadiging is het echter raadzaam om de BIAB te verwijderen, omdat het uitgroeiproces maanden kan duren. Uiteraard kun je de BIAB ook laten verwijderen met een speciale soak-off kit.

bottom of page